категорії: блоґ-запис

Операція «картіна маком» у Харкові продовжується!

теґи: ХТЗ, Харків, наркотики, наркоточка, харьков

Сьогодні відбувся черговий рейд в Орджонікідзевському районі, здійснений представниками добровольчих формувань «Сотня лева», Ультрас, 15 ЗБАТ ДУК ПС, активістами Харківської Хунти та інших небайдужих патріотів.

https://youtu.be/I4m4KZI8Gg4

Цього разу було викрито дві точки, в яких велися продажі кондитерського маку, з якого наркозалежні роблять «ширку». Кіоски розташовані на ринку у вільному доступі до всіх оточуючих. На  одному з них було прикріплено наліпку з інформацією, де можна придбати розчинник. У першому кіоску активісти застали продавця, в загальній сумі маку виявилося близько 3-х ящиків, в другому ж (який був розташований на сусідньому ринку) маку було знайдено п’ять мішків. Клієнти цієї точки мали більш вишуканий сервіс – разом з маком у святковому наборі йшов розчинник.

Деякі громадяни схвально віднеслися до подібної «акції», висловлюючи вдячність та розуміння даної справи. Декому були потрібні пояснення, оскільки не всім присутня обізнаність в подібних речах. Були й такі, що звинувачували активістів у вчиненні безладу та мародерстві. Ті, хто не розуміють, яким чином наркозалежні люди використовують кондитерський мак, пропонуємо відео https://www.youtube.com/watch?v=AyHFofl_isE