категорії: блоґ-запис

Підробка документів, маніпуляції, судді-сепаратисти – арсенал харківської влади в прагненні до незаконного збагачення!

теґи: гаєвський, жилкомсервіс, корупція, прес-конференція, Суд, Харків

Відбулася прес-конференція з приводу судового позову від КП «Жилкомсервіс» до правозахисника Михайла Гаєвського, під час якої експерт виклав хронологію подій та методів, якими керувалися представники нашої «прогнившої» системи судочинства разом корупційною прокладкою КП «Жилкомсервіс».

Почалося все 1 червня 2012 після отримання повістки з Дзержинського відділу Державної виконавчої служби України. З постанови М. Гаєвський дізнався, що 30.01.2012 р. Дзержинський районний суд м.Харкова видав судовий наказ. Наказу звісно ніхто не отримував і про його існування взагалі не було відомо. Таким був початок і власне перше порушення права на оскарження судового наказу (ст. 105 КПК).

24 вересня М. Гаєвський отримав на поштову скриньку листа, без конверту в згорненому вигляді, як виявилося, то була копія копії рішення Апеляційного суду. КП «Жилкомсервіс» подало скаргу на рішення Дзержинського районного суду і цю скаргу задовольнили.   Суддя Апеляційного суду Коровін, керуючись положеннями Законодавства СРСР, виніс таке рішення, з тексту стало відомо, що квартира Гаєвського, виявляється, – державний житловий фонд, будинок – комунальна власність, існує прописка, яка свідчить, що КП заволоділо власністю правозахисника. І наостанок разом з тим, в тексті зазначалося, що в квартирі проживає ще одна громадянка. Поки що одна.

Схоже, нашій системі судочинства настільки імпонують права і норми СРСР, що вони вирішили не обмежуватися тільки положеннями. Дані в документах, що надійшли Гаєвському теж були вказані з його радянського паспорту. Тут виникає ще одне питання, де і звідки вони могли взяти цю інформацію, оскільки сам Михайло Петрович, не отримував запитів про її надання.

Кількість жителів поступово збільшувалася, маніпуляції з термінами продовжувалися, факт змови став настільки очевидним, що власне директори Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков і комунального господарства Віктор Кітанін особисто стверджували, що в квартирі зареєстровано цю жінку-фантома.

Михайло Гаєвський звертався через кабінет Міністрів України вимагав у Харківського виконкому дати пояснення, чому він відмовляється виконувати рішення Конституційного Суду України і статтю 382 ГК – всі багатоквартирні житлові будинки належать тим громадянам, які в них проживають, як і всі комунікації, що знаходять там. Чіткої відповіді не було, на останню уточнюючу Михайло Петрович вже чекає третій місяць. На гарячій лінії повідомили, що відповідь сформовано 4 вересня, але вона не надійшла.

Правозахисник переконаний, що це спроба, вплинути на нього, щоб полишив справи з аналізом сумнівних схем, які стали запорукою роботи КП й почав займатися чимось іншим, не заважаючи їм при цьому й далі наживатися на громадянах Харкова.

Вже ні для кого не є таємницею масштаби та сума, яка зникає з бюджету міста кожного місяця за рахунок діяльності КП «Жилкомсервіс» https://youtu.be/0IBD5_37YPc. Гаєвський називає 22,5 млн. грн., інші джерела повідомляють, що вона є значно вищою, ідеться не про мільйони, а про мільярди . А звідси випливають слухняні судді, прокурори, міліціонери, які не бажають заважати й чинити опір чітко продуманим корупційним схемам. Михайло Гаєвський вважає, що доки в місті буде сидіти ця «дивовижна неголена погань», що прилаштувалася як нарив, а гнійник не буде розкрито й поголено, в Харкові будуть відбуватися різного роду неприємності: мінування, вибухи, бійки тощо.

Повне відео прес-конференції можете переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=twnLDAGIe_w