категорії: блоґ-запис

Незаконне будівництво – спільний бізнес екс-регіоналів

теґи: мисик, Харків, Цибульник, вибори, корупція, кулиничі, маринін

Декілька тижнів тому громадські активісти примусили депатата ВР Мисика повернути назад зірвану ним тротуарну плитку на Південному вокзалі, на місці якої він хотів збудувати без належних документів і дозволів свій черговий заклад – повідомляє Харківська Хунта на своїй сторінці 7.710809685711530/766219203503911/?type=1&theater

У неділю, на території району, яким керує Цибульник Т., активісти разом з депутатом міськради Мариніним Д.  виявили незаконне будівництво чергового закладу нардепа Мисика вже за адресою вул. Полтавський шлях, 155. Невдоволення серед місцевого населення виникло ще задовго, тому протестувати й підтримати активістів вийшла чимала кількість жителів.

Харківська Хунта в своєму дописі 0809685711530 описує події, що сталися 20-го вересня. На місце прибула велика кількість міліціонерів, які «нарешті помітили незаконну двоповерхову будівлю». Можливо, цього разу справа буде розпочата й доведена до суду. Окремі питання виникають до громадянки Цибульник, яка, будучи головою Жовтневого району дозволяє або не помічає функціонування подібних установ. Загострене почуття справедливості, на якому вона акцентувала увагу на Позачергова сесії Харківської міської ради, не зовсім відповідає діям, такої думки притримуються активісти. А В. Мисику лишилося тільки побажання узгоджувати й перевіряти наявність всіх необхідних документів на свої заклади, бо «в протилежному випадку Хунта зробить це сама!»