категорії: блоґ-запис

Комуняцький вовк одягає овечу шкуру!

теґи: вибори, Комуністи, нова держава, сепаратизм, Харків, хнр

Перероджена КПУ «Нова держава» не ризикує повторювати досвід гепиного «Відродження» з наметами, а тому на вулиці міста  випускає дідуся-комуніста в військовому мундирі (сьогодні вранці бачили на перехресті Петровского й Артема), який роздає агітки, де однією з перших фраз домінує висловлювання про державний переворот в 2014 році, який позбавив Україну незалежності, соціального та правового статусів, іншими словами: хунта – в Києві, комунізм – наш порятунок! Нічого нового: старі комуняцькі принципи з новими назвами. Про створення спецрегіону написано обережно, а щоб не вдаватися до страхітливих літер ХНР, тепер всюди домінує «Слобожанщина».

На диво, правильно підмітила в своєму дописі одна з діячів НД Катерина Новак (між іншим в Національному юридичний університеті імені Ярослава Мудрого), в розмові з таксистом на питання про відсутність бордів з рекламою«обтяла їм крила» й на рожен лізти зі своєю символікою й лозунгами, як мінімум, небезпечно. Проте інших методів вистачає.

«Не словом, а ділом» – і це не про виборчі листівки, які розносить чоловік в мундирі, справа набагато серйозніша й солідніша. Доки місто спить, представники «неокомуністів» працюють над реалізацією свого сепаратистського проекту «Слобожанщина». За прекрасними літерами й милозвучною назвою приховано істинну налаштованість. Окрім поїздок до Білгорода чи ще кудись під нашим носом вже проводяться рішучі дії в тому напрямку. Нещодавно у приміщенні інформагентства «Status Quo» було проведено презентацію Законопроекту про особливий регіон розвитку "Слобожанщина". А декілька днів тому відправлено його на розгляд Верховної Ради v_harkove_zainteresovalis_drugie_regiony/ Війна на Донбасі показала, що силові методи тут не працюють, а тому до цілі краще йти за чітко продуманим планом, поступово й повільно і НАЙГОЛОВНІШЕ, спираючись на правовий аспект. «Риба гнійот з голови», лояльний Київ пережив не одну революцію, а тому більш-менш розуміє, як боротися з силовим протистоянням. Інша справа з юридичною площиною, як тільки представники «Нової держави» задурять мізки населенню зі своїми завуальованими назвами й оформлять все на належному рівні, Київ одобрить, Харків не встигне й отямитися як перетвориться в регіон з особливим статусом.   

Окрім кернесів, добкінів та решти їхніх аватарів, ми дещо забули про цю політичну силу – перероджену КПУ. Як то кажуть, повільно, але впевнено вони знову хочуть розпочати демонструвати свої апетити й вирішили відродити совок, якщо не у всій Україні, так хоча б принаймні в Харкові. Пам’ятайте про це, ідучи на вибори!